مقایسه کامپوزیت سوئیسی با آمریکایی در این قسمت بررسی می شود، مهم ترین کامپوزیت های سوئیسی سارمکو و اشترومن بوده که هر کدام عملکرد ویژه ای خواهند داشت.
این نوع کامپوزیت ونیر توسط شرکت سارمکو ساخته شده که مواد رزینی آن از متاکریلات تهیه می شوند. به دلیل دوام بالای مونومرهای به کار رفته در ساختار رزین آن ها از پایدارای فوق العاده ای هنگام کاشت برخوردار هستند. عملکرد خوب مونومرها باعث شده تا مواد کامپوزیتی هنگام تماس با لثه آلرژی شدیدی ایجاد نکنند. سابقه فعالیت شرکت سارمکو نزدیک به بیست سال است که در این مدت تحقیقات گسترده ای در زمینه ترمیم روکش های دندانی انجام داده است. در بین تولیدات این شرکت، کامپوزیت های هیبریدی از کیفیت بهتری نسبت به دیگر مواد کامپوزیتی برخوردار است.
یکی از شرکتهای معروف سوئیسی که در ساخت کامپوزیت ونیر به رشد و شکوفایی زیادی رسیده است، اشترومن می باشد. محصولات این شرکت دارای شاخص های کیفی با درجه بالا است و همانند شرکت بیسکو پژوهش های فراوانی در زمینه روکش های دندانی داشته است. طراحی و ساخت کامپوزیت های این شرکت بر پایه اکریلات که ماده ای پلیمری است، بنا نهاده شده است. ماده زمینه این کامپوزیت ها مونوکروماتیک بوده که دارای ساختاری لایه ای است. همچنین در این لایه ها از ترکیبات مختلف نانوفیلرها برای ایجاد مقاومت کافی استفاده شده است.
کامپوزیت ونیر اشترومن دارای شفافیت رنگ بالایی است و از سایه های مختلفی جهت پولیش آن استفاده می کنند. معمولا برای هماهنگ سازی با رنگ دندان های خود بیماران، دست پزشکان برای انتخاب رنگ باز است. یکی از قابلیت های این کامپوزیت ها، سازگاری بالای آن ها با بافت زنده لثه و دهان بیماران است، این ویژگی سبب می شود تا از عفونت های احتمالی در آینده پیشگیری گردد. در این نوع محصول بر خلاف کامپوزیت های شرکت بیسکو از ترکیبات متاکریلات استفاده نشده و همین باعث جلوگیری از از واکنش های آلرژیک لثه خواهد شد.
کامپوزیت های آمریکایی با برندهای مختلفی روانه بازار می شوند، کامپوزیت های بیسکو، اولترادنت و کازمادنت از محصولات این شرکت به شمار می روند. مواد کامپوزیتی بیسکو از معروف ترین آن ها به شمار رفته که عملیات فرم دهی با آن ها به راحتی و با سرعت بالا انجام می شود. این کامپوزیت ها مزیت های بیشتری نسبت به برندهای سوئیسی دارند. این قابلیت را دارند تا به راحتی با استفاده از لیزر های پزشکی، ونیرهای قرارداده شده روی دندان را سفت و محکم کرد.
ونیرهای به کار رفته در این نوع بیشتر از نسل نانوفیلرها بوده که دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. بیشتر کابردشان برای ترمیم های زیبایی دندان است، سابقه کاری شرکت کازمادنت در زمینه ساخت و طراحی کامپوزیت ونیر به بیش از سی سال می رسد که در تمامی محصولاتش از بهترین استانداردها استفاده کرده است.کامپوزیت های تولیدی با دوام بوده و کار با آن ها بسیار راحت می باشد. اگر از کامپوزیت های کازمادنت به خوبی نگهداری شود، طول عمری برابر با شش سال خواهند داشت. کامپوزیت های تولید شده اکثرا از نوع ماکروفیل و میکروفیل ها هستند که با بهترین قیمت در بازار به فروش می رسند.
سابقه شرکت اولترادنت از سایر برندهای معرفی شده در زمینه تولید کامپوزیت بیشتر می باشد، ( حدود چهل سال ) تضمین کیفیت در تولیدات این شرکت حرف اول را می زند، به همین دلیل محصولاتش را با گارانتی یک ماهه روانه بازار می کند. همچنین این مزیت وجود دارد تا کامپوزیت های خراب شده به شرکت مرجوع شده و تعویض گردند. یکی از مشهورترین کامپوزیت های اولترادنت، یونیور بوده که از عمکرد بسیار خوبی برخودار است. با قرارگیری این کامپوزیت روی دندان ها درخشندگی خیره کننده ای نصیب دندان های فرد خواهد شد.