aficial

وبلاگ آفی شیال

aficial

وبلاگ آفی شیال

بیرون نیامدن دندان اصلی

بیرون نیامدن دندان اصلی کودک را باید جدی بگیرید، با سپیدنت همراه باشید تا از نکات لازمه در این زمینه آگاهی کسب کنید. یکی از مشکلات شایع در دندانپزشکی اطفال این است که دندان های اصلی کودکان در زمان طبیعی خود بیرون نیامده و و یا رشد ناقصی دارند. در این مقاله به طور اساسی در رابطه با راه های درمان و علل پیدایش این موضوع می پردازیم. دندانپزشک کودکان برای حل این مشکلات دو ترفند ویژه به کار می برد تا شرایط را بهبود ببخشد. اولین تکنیک این است که با ایجاد فضای کافی دندان هایی که در فک بالا وجود ندارند را با استفاده از ایمپلنت پر می کند.

دومین ترفندی که اجرا می شود، طوری است که از انتهای فک، دندان ها به سمت جلو منتقل شده و بدین گونه فضای خالی از بین می رود. بیشتر دندانپزشکان روش دوم را توصیه می کنند، مزیت این روش این است که ترمیم به وسیله خود دندان ها انجام شده و با شرایط مختلف سازگاری دارد. در روش اول به دلیل استفاده از ایمپلنت خارجی، روند انجام درمان سخت تر و نیازمند زمان بیشتری است، متریال به کار رفته در این روش با شرایط طبیعی دندان های کودک سازگاری ندارند.

بازه زمانی رویش دندان های اصلی


پژوهش های فراوانی در رابطه با این موضوع انجام شده است، تحقیقات نشان داده اند که زمان درآمدن دندان های همیشگی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارند، با استفاده از این شرایط می توان به طور نسبی این زمان را تعیین کرد. معمولا باید تا سن دوازده سالگی کل دندانهای کودک رشد کرده باشند، در صورت نبود دندان اصلی بعد از این سن حتما باید به متخصص اطفال مراجعه کرده و به طور ویژه ای این مشکل را پیگیری کنید. 

علل بیرون نیامدن دندان دائمی کودک


مهم ترین مواردی که باعث جلوگیری از رشد کامل دندان های اصلی در کودکان می شود، بیان شده است:

  1. عدم وجود فضای کافی در دهان کودکان از موارد مهمی است که سبب بروز این مشکل می شود، طبیعی می باشد که بعد از افتادن دندان های شیری، رشد دندان های اصلی شروع شوند، اما با ایجاد فضای بسته از رویش آن ها جلوگیری شده و در ردیف شدن کامل دندان ها نقص به وجود می آید.
  2. یکی دیگر از مواردی که از بیرون آمدن دندان های اصلی جلوگیری می کنند، ژنتیک دندانهاست که در بیشتر کودکان شایع است.
  3. علاوه بر بیرون نیامدن ممکن است برخی از دندان ها نامرتب رشد کرده باشند و فضای دندانهای دیگر را بگیرند.
  4.  جنسیت کودک نیز از موارد مهم به شمار می رود.
  5. نوع تغذیه ای که کودکان استفاده می کنند تا حد زیادی در رشد دندان های اصلی موثر هستند، استفاده از کلسیم و مواد مغزی باید جایگاه بیشتری را در تغذیه کودکان داشته باشند، چراکه به رشد دندان ها کمک زیادی خواهند کرد.

 بسته کردن فضای دندان


بهترین سنی که باید از این مشکلات در کودکان جلوگیری کرد، قبل از سن دوازده سالگی است، به این دلیل است که از این سن به بعد دندان ها تماما ردیف می شوند و به سختی می توان این مشکل را برطرف کرد. در مقالات سایت تخصصی سپیدنت به طور اساسی به ارتودنسی دندان های کودک اشاره شده است.

پیشنهاد می کنیم این مقالات را مطاعه کرده تا با دید بازتری به مشکلات کودک خود رسیدگی کنید. کمتر بودن سن و سال کودک در دندانپزشکی اطفال کمک زیادی برای رفع مشکلات دندان ها کرده است. درمان دندان هایی که رشد نمی کنند، معمولا تا سه سال طول می کشد و بهتر است این فرایند به طور کامل تا قبل از دوازده سالگی انجام شود. یکی از مواردی که در انتقال دندان ها تاثیر گذار است، استفاده از ارتودنسی نامرئی می باشد که دارای کاربردهای وسیعی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد